Over ons

PnS nv produceert de meest uiteenlopende machineonderdelen in alle denkbare materialen zoals staal, inox, aluminium, brons, koper, messing en allerlei technische kunststoffen in diverse kwaliteiten. Op basis van een beschrijving, tekening of schets worden de stukken, prototypes of kleine series op maat gedraaid, gefreesd, gelast en/of gemonteerd. Onze ervaring verzekert kwaliteit en nauwkeurigheid.

Wie zijn wij?

PnS nv is gestart in 2000 na overname van een bestaande productie unit door Peter Boerjan en zijn zakenpartner Sybelle Bravenboer. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 9 vaste medewerkers en actief binnen Europa.

Wij hebben een duidelijk doel: ook uw duurzame voorkeursleverancier zijn in frees- draai en laswerk.  Kwaliteit gaat hierbij ontegensprekelijk voorop, waarbij we ons continu verbeteren in alle nodige facetten.  Een uitgebreid en modern machinepark, aangestuurd door ervaren medewerkers is de beoogde draaischijf van PnS nv. 

Naast de ruime voorraad basismaterialen zorgen we voor snelheid, flexibiliteit en bedachtzaamheid.
Wij werken samen en probleemoplossend met onze klanten en gaan op de meest milieuvriendelijke manier te werk.

Onze missie

Door ons beproefde managementsysteem consistent toe te passen, continu te verbeteren en een efficiënt risicobeheer te hanteren hebben we solide processen en systemen gecreëerd om te voldoen aan toepasselijke wetgeving, hoge klanten verwachtingen & eisen, aandachtspunten van andere belanghebbenden en duurzaamheidsprincipes.

Ons uitgebreid en modern machinepark wordt bediend door technisch ervaren medewerkers welke worden gevormd door opleidingen op maat van PnS. 

Met een ruime voorraad aan materialen en kwalitatieve basisproducten is onze productie afgestemd op maatwerk en kleine series
Door gepaste controles uit te voeren verzekeren wij de vereiste kwaliteit en nauwkeurigheid van de producten.

Investeringen in performant materiaal, continue sensibilisering van onze medewerkers en aandacht voor de levenscyclus van materialen en processen beogen we een zo klein mogelijke footprint op deze aarde.

Onze klanten houden we tevreden door flexibel en snel aan te bieden en te fabriceren. Hierbij werken we oplossing biedend door mee te denken met de klant, gedetailleerde aanbiedingen te maken en waar nodig op te meten bij de klant en prototypes te produceren.

Een scanning tijdsregistratiesysteem en een doeltreffend ERP systeem zijn de basis om resultaten te analyseren en eventuele verbeterprocessen uit te voeren.

Dit bewerkstelligen we dagelijks door gepast leiderschap en teamwerk met een groep waar iedereen belangrijk is, gebaseerd op respect voor elkaar.

De permanente zoektocht om onze processen en resultaten te verbeteren is hierbij onze missie.

Onze doelstellingen

Wij hebben in het managementsysteem van PnS meetbare kwaliteit & milieu - doelstellingen vastgesteld waarop gestuurd wordt. Door middel van de periodieke analyses wordt de geleverde kwaliteit en milieu-impact geëvalueerd en zo nodig bijgestuurd. Alle medewerkers, leveranciers en onderaannemers moeten het nut en noodzaak van het volgen van deze processen & procedures onderkennen en beseffen dat het afwijken hiervan ernstige gevolgen kan hebben.

Onze visie

Wij willen ons profileren als dé duurzame voorkeurleverancier van onze klanten in frees-, draai en laswerk.

PnS nv in het nieuws

U let op de kleintjes en vervangt minder snel machines?  Dan heeft u soms een nieuw machineonderdeel nodig.  Pns beschikt over uitstekende medewerkers, een modern machinepark en een ISO-certificaat...

'Vergroting van de productiecapaciteit', dat was voor directeur Peter Boerjan van PnS in Temse één van de argumenten voor de aanschaf van het TV-158B bewerkingscentrum van YCM...

Heb je interesse in onze diensten?

PnS nv

Laagstraat 7
9140 Temse

BE 0432.204.185

Contactgegevens